Welke kachel heb ik nodig voor olijfpitten?

Onze Partner Haco Trading  Levert Kachels van uitstekende kwaliteit,  deze zijn getest op onze olijfpitten.

Dit kan zijn een pelletkachel voor in huis, voor je loods,stal of magazijn. Haco/Bio 4 Heating levert kachels en verbrandingssystemen voor groot en klein!

hete luchtkachel

Zeer geschikt om te stoken , uitstekende verbranding en veel geld en tijd besparing, in de laadbak kan wel 500KG olijfpitten.

Bio 4 heating  is gespecialiseerd in het installeren van biomassa systemen tegen een scherpe prijs en snelle levering, met kachels tussen de 15-150 kw/u(ook hoger op aanvraag).

Bent u op zoek naar een systeem om uw cv-ketel te vervangen door biomassa? U bespaard niet alleen heel veel geld op jaarbasis, maar denkt ook mee aan het millieu. De aanschaf van een cv-ketel kost wat geld, maar staan in de loop der jaren een hoop voordelen voor tegenover!

met de vernieuwe cv-ketel weet u gelijk wat u voordelen zijn en wat u bespaard t.o.v. van gas of propaangas.

Voor olijfpitten heeft u een pelletkachel nodig die een minimale verbrandingsgraad heeft van 8 kw/u voor een goede verbranding.

Vrijwel elk type kachel is geschikt om deze verbrandingsgraad te halen! De beste manier van stoken is op 13 kw/u omdat dit de ideale verbrandinsgraad is van de olijfpitten.

Voor meer informatie of vragen  neem contact met ons op