De vernieuwde cv-ketel

De nieuwe CV-Ketel

De cv-ketel maar dan omgebouwd tot een biomassa machine die stookt op alle soorten bioproducten. De cv ketel is speciaal ontwikkeld met een kleine laadbak erbij. In de laadbak afhankelijk van de grote van de meterkast 300,500 of 700 kilo olijfpit in kan.

Wat zijn de voordelen bij de aanschaf van de vernieuwde cv-ketel?

– Uw bespaard heel veel kosten op jaarbasis
Maar liefst 1000 euro per jaar t.o.v. van aardgas in slechts een 4 gezinshuishouden!

-Uw energielabel van het huis zal stijgen, en hiermee de waarde van uw huis.
– De waarde van een energielabel betekent automatisch een waardestijging van het huis. Het huis wekt energie op uit bio producten en maakt geen gebruik van aardgas of propaangas. De waardestijging kan oplopen tot wel 10% van de huidige waarde!

Geen gas gebruik meer en dus veiliger, milieubewuster en besparender
U helpt mee aan de verbetering van ons land in het geheel,gas stoffen zijn schadelijk voor mens en natuur. Gas problemen in huis zijn verleden tijd, en uw hoeft slechts een paar keer per jaar de cv-installatie bij te vullen!

Wat kost de aanschaf van de nieuwe cv-ketel?

De aanschaf is afhankelijk van welk type laadbak uw neemt en de grote van het object dat verwarmd moet worden. De aanschafprijs van een vernieuwde CV-Ketels beginnen vanaf 12.500 euro  .

Terug verdien-model :

Deze is indirect al terug verdiend door de waardestijging van uw object, maar afhankelijk van stookgedrag en subsidies is de kachel binnen enkele jaren terug verdiend!

Subsidie?

Minimale subsidie van 2500,- euro. Vraag naar de mogelijkheden.